Πρόγραμμα All-in-Yoga

 


All-in-Yoga Plus
AntiGravity Yoga

  
Για τη Μπέσυ Τρίγκα

Η Μπέσυ Τρίγκα, ιδρύτρια του All-in-Yoga, είναι γνωστή στο χώρο της άθλησης για την ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωσή της στη Yoga

Η αγάπη της αυτή εξελίχθηκε σε ένα ευγενές πάθος και η πηγαία και αυθόρμητη επιθυμία της να μεταδώσει σε όλους τους ανθρώπους αυτό το δώρο ζωής που ανακάλυψε στη Yoga, την ώθησε να αφιερωθεί σε αυτό το στόχο: να γνωρίσει και να προσφέρει τη Yoga σε ΟΛΟΥΣ (All-in-Yoga).

 

 Ολοκλήρωσε την ήδη εξειδικευμένη της γνώση, συμμετέχοντας με άριστα αποτελέσματα, σε ένα από τα πλέον απαιτητικά προγράμματα Yoga Teacher Training στον κόσμο, που γίνεται στη Βοστώνη των ΗΠΑ, σπουδάζοντας το Σύστημα Forrest Yoga® δίπλα στην κορυφαία Ana Forrest (επινοήτρια και ιδρύτρια της Forrest Yoga®).

Από το Σεπτέμβριο του 2008 η Μπέσυ Τρίγκα φέρνει πλέον και στην Ελλάδα για πρώτη φορά και επίσημα το διακεκριμένο και πρωτοποριακό σύστημα Forrest Yoga®.

Η Ana την τελευταία μέρα της εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της απονομής, επαινώντας την, της μετέδωσε τη δύναμη περνώντας την με ένα πρωτόγνωρο κύμα θετικής ενέργειας και με κάθε συναίσθηση της ανθρώπινης ευθύνης, της είπε : "Μπέσυ πήγαινε πίσω στη χώρα σου και δίδαξε τη Forrest Yoga σε όλους! Είσαι έτοιμη να προσφέρεις! Κάνε το τώρα!"

Η αρχική αυτή ξεχωριστή δύναμη λάμπει μέσα της ακμαία και θα συνεχίσει να λάμπει αντλώντας ακόμη περισσότερη δύναμη που καθημερινά πηγάζει από την αγάπη και αναγνώριση όσων συμμετέχουν στα μαθήματά της και δεν παραλείπουν ποτέ να την ενθαρρύνουν να τους δώσει ακόμη περισσότερα, να τους πάει παραπέρα, βαθύτερα, ακολουθώντας τη συμβουλή της Ana Forrest: Go Deeper!

Είναι ξεχωριστό αυτό συναίσθημα και αντικατάστατο, το να μπορεί κανείς, κάθε άνθρωπος, να παίρνει διαρκώς θετική ενέργεια με το να προσφέρει τη δική του, δημιουργώντας και χτίζοντας ένα αυξανόμενο, ευεργετικό, ενεργό πεδίο, ζωντάνιας και δύναμης.

Η Μπέσυ Τρίγκα έχει επίσης Πτυχίο Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Deree College, Athens) και Master στο Management (University of Durham, England). 

Η πρότερη διαφοροποιημένη γνώση της και επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της Διοίκησης, αλλά και ως καθηγήτριας μαθημάτων Οικονομίας & Διοίκησης, τη βοηθάει καθημερινά και συνδυάζει τις γνώσεις της στο να αντιλαμβάνεται καλύτερα και πιο ολοκληρωμένα τις ανάγκες των σημερινών ανθρώπων.

 

 
 
 
Forrest Yoga®
Η εξέλιξη της Hatha.

Το σύστημα Forrest Yoga® ήρθε για ΠΡΩΤΗ φορά στην Ελλάδα με τη Μπέσυ Τρίγκα το Σεπτέμβριο του 2008

“Σκοπός μου είναι
να φανερώσω σε όλους
αυτό το μοναδικό δώρο
που βρίσκεται μέσα μας βαθιά:
τη Δύναμη του Ανθρώπινου Πνεύματος”

Μπέσυ Τρίγκα

 
 
Νέα

H Ana Forrest Για Πρώτη Φορά στην Ελλάδα!
4-6 February 2011
περισσότερες πληροφορίες

 
Προηγούμενα Σεμινάρια "Forrest Yoga":
 
Copyright: All-in-Yoga
Website Design & Developed by 9AM MEDIA LABS